Skip links

Πλήρης γκάμα ασφαλιστικών λύσεων

Ασφάλεια όταν και όπως τη χρειάζεστε

Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών λύσεων που έχουν σχεδιαστεί για να σας προστατεύουν από κάθε πιθανό κίνδυνο. Συνεργαστείτε με την ομάδα έμπειρων διαμεσολαβητών μας, για να διαμορφώσετε τον συνδυασμό που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας, απαλλάσσοντας σας από το περιττό άγχος και επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε σε ό,τι σας εξελίσσει.

Να είστε σίγουροι ότι η περιουσία και τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι ασφαλείς!

Ασφάλιση Αυτοκινήτου

Οι αναποδιές είναι μέσα στο παιχνίδι. Το θέμα είναι πόσο άμεσα και αποτελεσματικά μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε. Με τις ολοκληρωμένες μας καλύψεις στην Ασφάλεια Αυτοκινήτου εξασφαλίζετε ανέμελες διαδρομές χωρίς περιττά εμπόδια. Ξεκινήστε να οδηγείτε μαζί μας, με ασφάλεια.

Ασφάλεια Ζωής & Υγείας

Η ζωή είναι ένα όμορφο ταξίδι και έχουμε δικαίωμα να το απολαμβάνουμε χωρίς περιττά άγχη. Η συνεργασία με την Insurance Beat είναι το πρώτο βήμα προς ένα φωτεινό και δυναμικό μέλλον. Τα προγράμματα ασφάλισης Ζωής & Υγείας προσφέρουν άρτιες λύσεις με προϊόντα βασισμένα στις δικές σας πραγματικές ανάγκες και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. «Ξεκλειδώστε» την καλύτερη εκδοχή του μέλλοντός σας!

Ασφάλιση Περιουσίας

Η περιουσία σας είναι περισσότερα από το απλό άθροισμα άψυχων αντικειμένων. Είναι το αποτέλεσμα της εργασίας σας και του χρόνου που διαθέσατε, του κόπους σας και όσα έχετε επιτύχει. Ποιος δεν έχει ανάγκη να προστατεύσει την περιουσία του; Να την οχυρώσει από γνωστούς, άγνωστους, προβλέψιμους ή απρόβλεπτους κινδύνους; Στην ΙΒ σηκώνουμε τείχος προστασίας γύρω από τα κινητά και ακίνητα αγαθά που θεωρείτε πολύτιμα. Για να τα απολαμβάνετε εφ’ όρου ζωής. Εξαιρετικά σημαντική είναι η ασφάλιση των επαγγελματικών περιουσιακών στοιχείων που εξασφαλίζουν το εισόδημα και άρα την επιβίωση μιας επιχείρησης. Η ασφάλιση από τις φυσικές καταστροφές, τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και τα ατυχήματα, είναι απαραίτητη για την επιβίωση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας Γνωρίζατε ότι στην Ελλάδα, μια χώρα με μεγάλη σεισμική δραστηριότητα, συχνές καταστροφικές δασικές πυρκαγιές και πλημμύρες, μόνο 1 στις 6 κατοικίες είναι ασφαλισμένη, ενώ μόνο 1 στις 3 επιχειρήσεις έχουν επαρκή ασφάλιση;

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Από την έναρξη της λειτουργίας της, κάθε επιχείρηση αναλαμβάνει ευθύνες απέναντι στους πελάτες της, τους εργαζόμενούς της, την Πολιτεία, το περιβάλλον. Οι αστάθμητοι παράγοντες, μπορούν ανά πάσα στιγμή να θέσουν σε κίνδυνο και το πιο αξιόπιστο σκαρί. Η Insurance Βeat είναι εδώ για να φροντίσει, ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες, να σας καλύψει έναντι αξιώσεων για σωματικές βλάβες, υλικές ζημιές ή κάθε άλλο κίνδυνο, εξασφαλίζοντας προστασία των περιουσιακών σας στοιχείων και της φήμης σας.

Ναυτασφάλιση

Τόσο οι πλοιοκτήτες και οι ιδιοκτήτες φορτίου, όσο και οι ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής εισέρχονται στη θαλασσινή περιπέτεια γνωρίζοντας καλά ότι αυτή ενέχει εγγενείς κινδύνους. Με την ολοκληρωμένη κάλυψη μας, τα συμφέροντά σας αλλά και των συνεργατών σας παραμένουν προστατευμένα ακόμα και στις πιο αναπάντεχες φουρτούνες. Η Ναυτασφάλιση με την IB προσφέρει σιγουριά, αυτοπεποίθηση και καλές θάλασσες!

Νομική προστασία

Η ασφάλιση νομικής προστασίας παρέχει βοήθεια και κάλυψη των νομικών εξόδων που σχετίζονται με διάφορες καταστάσεις της καθημερινότητας, συμπεριλαμβανομένων ατυχημάτων, τραυματισμών και ζημιών, στο σπίτι, στην εργασία, ή ακόμα και σε σχέση με υπηρεσίες και αγορές. Προσφέρεται ως πρόσθετη κάλυψη παράλληλα με τα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου και κατοικίας.

Οδική βοήθεια

Με την υπηρεσία Οδικής Βοήθειας της IB, μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς και ελεύθεροι να εξερευνήσετε τον κόσμο! Απολαύστε τις μικρές εξορμήσεις ή τα μεγάλα ταξίδια στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, χωρίς περιορισμούς. Ο λόγος; Προσφέρουμε άμεση βοήθεια σε έκτακτες περιπτώσεις όπως αν «μείνετε» από μπαταρία, απο λάστιχο, αν χάσετε τα κλειδιά σας, αν παρουσιαστεί οποιαδήποτε βλάβη και χρειάζεστε ρυμούλκηση προς ένα συνεργείο ή ακόμη κι αν μείνετε από καύσιμο (ή φόρτιση). Η υπηρεσία Οδικής Βοήθειας προσφέρεται συμπληρωματικά με την ασφάλιση αυτοκινήτου.

Προσωπικό Ατύχημα

Τα ατυχήματα είναι απρόβλεπτα και μπορούν να ανατρέψουν τη ζωή μας σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, έχοντας άμεσο αντίκτυπο και στην οικογένειά μας. Είναι σημαντικό να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε την «κακιά στιγμή» εξασφαλίζοντας από πριν την υγεία και το εισόδημά μας. Η Ιnsurance Beat προσφέρει προγράμματα που καλύπτουν άμεση ιατρική βοήθεια, ιατροφαρμακευτικά έξοδα και έξοδα νοσηλείας, καθώς και προστασία από ανικανότητα εργασίας.

Επένδυση

Επενδύουμε για να μεγαλώσουμε και ασφαλίζουμε για να προστατεύσουμε. Τα ασφαλιστικά επενδυτικά προγράμματα είναι μοναδικά γιατί συνδυάζουν αποταμίευση, προστασία της αποταμίευσης (μέσω ασφάλισης ζωής και απώλειας εισοδήματος) και επένδυση με διασπορά χαρτοφυλακίου (που μειώνει στο ελάχιστο δυνατό το επενδυτικό ρίσκο). Ο συνεργάτης της Insurance Beat είναι έτοιμος να απαντήσει σε κάθε απορία σας και να εξηγήσει με απλά λόγια τι προσφέρει το κάθε μας πρόγραμμα.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Σαλπάρετε για την επόμενη περιπέτειά σας με την Ταξιδιωτική Ασφάλιση της Insurance Beat. Είτε σχεδιάζετε μια χαλαρωτική απόδραση είτε μια γεμάτη αδρεναλίνη αποστολή, η ολοκληρωμένη κάλυψή μας σας καλύπτει κάθε βήμα. Από ακυρώσεις ταξιδιών μέχρι ιατρικά επείγοντα περιστατικά στο εξωτερικό, η ολοκληρωμένη προστασία μας διασφαλίζει κάθε χιλιόμετρο που έχετε διανύσει. Ετοιμάστε λοιπόν τις βαλίτσες σας και αφήστε πίσω οτιδήποτε σας αγχώνει – με την Insurance Beat, τα ταξίδια σας είναι σε ασφαλή χέρια.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Η άρτια εξυπηρέτηση είναι βασικό θεμέλιο της εμπιστοσύνης μεταξύ πελατών, συνεργατών και επιχείρησης. «Σφυρηλατούμε» τη σχέση μαζί σας, με την άμεση επίλυση των προβλημάτων σας, τη συνεχή παρακολούθηση των υποθέσεών σας και τη δημιουργία μιας εξαιρετικής εμπειρίας. Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να σας υποστηρίξουμε και να φανούμε αντάξιοι των υψηλών προσδοκιών σας. Εμπιστευτείτε μας και θα σας εξασφαλίσουμε τις υπηρεσίες που σας αξίζουν.

Ίδρυση Εταιρίας
0
Χαρτοφυλάκιο Ασφαλίστρων
0
Συνεργάτες
0
Ασφαλισμένοι
0
Αποζημιώσεις ετησίως
0
Συνεργεία & Πραγματογνώμονες
0
Εταιρίες Οδικής Βοήθειας & Φροντίδας
0
Εργαζόμενοι
0

Συμπληρώστε τώρα τη φόρμα επικοινωνίας για να σας λύσουμε κάθε απορία για τις διαθέσιμες ασφαλιστικές λύσεις

Συχνές ερωτήσεις

Θα χρειαστούμε

 •  Υπογεγραμμένη αίτηση ασφάλισης.
 • Άδεια κυκλοφορίας.
 • Άδεια Οδήγησης (σε περίπτωση που πρέπει να εφαρμοστεί επασφάλιστρο λόγω ηλικίας ή νέου οδηγού).

Στην περίπτωση που η διεύθυνση του ιδιοκτήτη του οχήματος είναι διαφορετική από αυτήν που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας, θα χρειαστούμε επιπλέον:

 •  Tο τελευταίο εκκαθαριστικό του ασφαλισμένου ή
 • Τον λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας του ασφαλισμένου.

Η ώρα έναρξης της ασφαλιστικής κάλυψης για τα νέα ασφαλιστήρια είναι ίδια με την ώρα έκδοσης. Η ώρα έναρξης για τις ανανεώσεις θα είναι η 00:00, εφόσον δεν υπάρχει κενό ασφάλισης. Ανεξαρτήτως της ώρας έναρξης ασφάλισης, ως ώρα λήξης ορίζεται η 23:59. Η διάρκεια της ασφάλισης (ώρα έναρξης και λήξης) αναγράφεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Πριν λήξει το συμβόλαιο σου, ο συνεργάτης μας σου το υπενθυμίζει μέσω SMS ή email. Οι αιτήσεις ανανεώσεων δημιουργούνται αυτόματα στο σύστημα και είναι διαθέσιμες μέσω των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών πρακτορείων. Μην ξεχάσεις να ανανεώνεις το συμβόλαιο σου έστω και μία μέρα πριν την λήξη του ώστε να μην αφήσεις κενό στην ασφάλισή σου.

Είτε απευθείας μέσω email στο [email protected], είτε μέσω του συνεργάτη που σας εξυπηρετεί. Σε περίπτωση που επιθυμείς να ακυρώσεις το συμβόλαιο σου θα μας στείλεις ανάλογα την περίπτωση:

 •  Έγγραφο μεταβίβασης σε περίπτωση πώλησης.
 • Βεβαίωση ακινησίας.
 • Βεβαίωση οριστικής διαγραφής.
 • Αντίγραφο νέου ασφαλιστηρίου συμβολαίου στην περίπτωση ασφάλισης σε άλλη εταιρεία.

Η τιμολόγηση γίνεται από κάθε ασφαλιστική εταιρεία με βάση τους παράγοντες κινδύνου που η κάθε εταιρεία έχει αξιολογήσει ως βασικούς. Ενδεικτικά, κοινοί παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου είναι οι εξής:

 • Ηλικία οδηγού.
 • Χρήση του οχήματος.
 • Τα χαρακτηριστικά του οχήματος (κυβισμός, ιπποδύναμη, αξία, έτος κατασκευής κ.λπ.).
 • Η ιστορικότητα ζημιών.
 • Ο τρόπος πληρωμής των ασφαλίστρων.
 • Η γεωγραφική περιοχή στην οποία συνήθως κινείται το όχημα.

Για να λάβεις το έγγραφο αυτό, απλώς χρειάζεται να μας ενημερώσεις, στέλνοντας email στο [email protected], διαφορετικά μπορεί να μας στείλει το σχετικό αίτημα ο συνεργάτης μας ο οποίος σας εξυπηρετεί. Σε λίγα λεπτά θα το έχουμε στείλει!

Η Πράσινη Κάρτα πιστοποιεί ότι ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που κυκλοφορεί σε μια ξένη χώρα έχει τουλάχιστον την ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης έναντι τρίτων η οποία ισχύει στην χώρα αυτή την οποία επισκέπτεται.

Παρέχεται δωρεάν και η λήξη της ορίζεται μια ημέρα πριν την λήξη του συμβολαίου.

Σε περίπτωση αλλαγής αριθμού κυκλοφορίας ή αλλαγής χρήσης, εφόσον έχει εκδοθεί Πιστοποιητικό Διεθνούς Ασφάλισης, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον Κλάδο Αυτοκινήτου ([email protected]) για την έκδοση νέου Πιστοποιητικού.

Για την Οδική Βαρέων Οχημάτων (ΟΒΒΟ) υπάρχει περιορισμός ανάλογα με την διάρκεια ασφάλισης του συμβολαίου που έχεις επιλέξει.

 •  Σε τρίμηνης διάρκειας συμβόλαιο μπορείς να καλέσεις 1 φορά.
 • Σε εξάμηνης διάρκειας συμβόλαιο έχεις δικαίωμα για 2 αιτήματα εξυπηρέτησης.
 • Για ετήσιας διάρκειας συμβόλαιο θα εξυπηρετηθείς έως και 3 φορές.

 Για την οδική βοήθεια με πρόγραμμα “Ερμής” δεν υπάρχει περιορισμός εφόσον το συμβάν δεν αφορά σε ίδια ζημιά.

Περίπτωση 1: Μέσω Φιλικού διακανονισμός (Σύστημα Άμεσης Πληρωμής):

 •  Λήψη της δήλωσης από τη φροντίδα ατυχήματος και διαβίβαση της στην ασφαλιστική εταιρεία.
 • Άνοιγμα φακέλου ζημιάς.
 • Ερώτημα στην υπαίτια εταιρεία αν έχει θετική δήλωση από τον ασφαλισμένο της.
 • Ραντεβού με πραγματογνώμονα για εκτίμηση του ύψους της ζημιάς.
 • Με την αποδοχή από την εταιρεία της ευθύνης του υπαίτιου ασφαλισμένου της γίνεται η αποστολή των κάτωθι δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]:
  • Άδεια κυκλοφορίας,
  • IBAN δικαιούχου,
  • Ταυτότητα ιδιοκτήτη και τιμολόγια.

Μετά τον τελικό έλεγχο και έγκριση τους γίνεται η κατάθεση του ποσού στον λογαριασμό του δικαιούχου. Σε περίπτωση που την επισκευή του οχήματος σας έχει αναλάβει εξουσιοδοτημένο με την εταιρεία συνεργείο, το μόνο που χρειάζεται είναι η υπογραφή της εκχώρησης της απαίτησης εκ μέρους σας προς το συνεργείο. ‘Όλη την προαναφερόμενη διαδικασία της αποστολής των δικαιολογητικών μετά την επισκευή και την παράδοση του οχήματος σε εσάς θα την υλοποιήσει το συνεργείο το οποίο θα λάβει και την αποζημίωση.

Περίπτωση 2: Ζημιές εκτός φιλικού διακανονισμού:

Σε περίπτωση που η ασφαλιστική εταιρεία του υπαίτιου οχήματος δεν συμμετέχει στον «φιλικό διακανονισμό» θα πρέπει η όλη επικοινωνία για τον διακανονισμό και την πληρωμή της αποζημίωσης να γίνει απευθείας με την ασφαλιστική εταιρεία του υπαίτιου.

Περίπτωση 3: Προαιρετικοί κίνδυνοι (Ενδεικτικά: θραύση κρυστάλλων, πυρός, τρομοκρατικές ενέργειες, ίδιες ζημιές, κακόβουλες ενέργειες, μερική ή ολική κλοπή, φυσικά φαινόμενα):

 

Εφόσον δηλωθεί το συμβάν στην εταιρεία και με την προϋπόθεση ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί ο έλεγχος της ζημιάς από πραγματογνώμονα, μπορείς να επισκευάσεις το όχημα σου.

 

Όλα τα απαιτούμενα, ανά κάλυψη δικαιολογητικά, όπως αναφέρονται στους όρους ασφάλισης, θα πρέπει να σταλούν στην εταιρεία, μαζί με:

 •  Άδεια κυκλοφορίας,
 •  IBAN δικαιούχου,
 •  Tαυτότητα ιδιοκτήτη και τιμολόγια.

Μετά τον τελικό έλεγχο και έγκριση τους γίνεται η κατάθεση του ποσού στον λογαριασμό του δικαιούχου. Σε περίπτωση που την επισκευή του οχήματος σας έχει αναλάβει εξουσιοδοτημένο με την εταιρεία μας συνεργείο, το μόνο που χρειάζεται είναι η υπογραφή από εσάς προς το συνεργείο της εκχώρησης της απαίτησης σας σχετικά με τη ζημιά και όλη την προαναφερόμενη διαδικασία της αποστολής των δικαιολογητικών, θα την κάνει το συνεργείο το οποίο θα λάβει και το ποσόν της αποζημίωσης.

Αρχικά πάρε μία ανάσα, ηρέμησε και σκέψου πως η ομάδα της Insurance Beat θα είναι δίπλα σου σε κάθε βήμα.

Εφόσον έχεις ήδη ειδοποιήσει την Τροχαία μπορείς να μας καλέσεις στο 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο μας: 210 94 100 10 & 6981209979

Κατανοούμε ότι τα επείγοντα περιστατικά μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή, επομένως παρέχουμε τις υπηρεσίες μας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Όταν επικοινωνήσετε μαζί μας, θα συνδεθείτε με κάποιο μέλος της ομάδα μας, χωρίς να χρειάζεται να απευθυνθείτε σε εξωτερικούς συνεργάτες.

Οι εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας θα σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία, διασφαλίζοντας ότι θα λάβουμε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη εικόνα του περιστατικού.

Άμεσα θα σταλεί η Φροντίδα Ατυχήματος για να ολοκληρώσει την καταγραφή του περιστατικού. Αφού καταγράψει το περιστατικό θα αποστείλει στο τμήμα ζημιών όλο το φωτογραφικό υλικό από το ατύχημα.

Στην περίπτωση που το όχημά σας έχει ακινητοποιηθεί συνεπεία του ατυχήματος, η Οδική Βοήθεια θα το μεταφέρει σε συνεργείο επιλογής σας ή σε συνεργαζόμενο συνεργείο -εφόσον συμφωνείτε -, το οποίο και θα αναλάβει όλη τη διαδικασία επισκευής. 

Δήλωση της ζημιάς.

Φυσικά έχεις την δυνατότητα να δηλώσεις τηλεφωνικά τη ζημιά. Ο φάκελος ανοίγει εντός 3 εργάσιμων ημερών κι ανατίθεται σε διακανονιστή ζημιών ώστε να προχωρήσει τη διαδικασία της αποζημίωσης.

Επίλεξε το συνεργείο επισκευής του οχήματος σου.

Θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου είτε ο συνεργάτης μας, είτε εκπρόσωπος του τμήματος ζημιών ώστε να σε βοηθήσει να επιλέξεις συνεργείο για την επισκευή του οχήματος σου. Συνεργαζόμαστε με πολλά και αξιόπιστα συνεργεία για να διασφαλίσουμε ότι το όχημά σου θα επισκευαστεί άριστα και χωρίς κόστος για σένα, καθώς χειριζόμαστε άμεσα την αποζημίωση.

Γιατί να επιλέξεις εξουσιοδοτημένο συνεργείο;

Σε περίπτωση που είστε αναίτιος για το ατύχημα, ή πρόκειται για συμβάν που καλύπτεται από τις προαιρετικές καλύψεις του ασφαλιστηρίου (π.χ. μερική κλοπή, θραύση κρυστάλλων, εκτός από τις ίδιες ζημιές), θα αναλάβει το συνεργείο όλη τη διαδικασία επισκευής και αποζημίωσης του από εμάς, χωρίς να ισχύσει η απαλλαγή του συμβολαίου.

Σε περίπτωση που είστε υπεύθυνοι για τη ζημιά και χρειαστεί να καλύψετε εσείς τα έξοδα επισκευής, η επιλογή ενός από τα συνεργαζόμενα συνεργεία μας θα σας ωφελήσει. Η συνεργασία μας με αυτά τα συνεργεία εξασφαλίζει μειωμένες χρεώσεις σε εργασία κι ανταλλακτικά, βοηθώντας σας να μειώσετε το συνολικό κόστος.

 Μπορείς να δεις την λίστα με τα συνεργαζόμενα συνεργεία της insuranceBeat εδώ

 Φυσικά δεν περιορίζεσαι στα συνεργεία της λίστας αυτής. Μπορείς να επιλέξεις και το συνεργείο επισκευής της προτίμησής σου. Ανεξάρτητα από την επιλογή σου, θα προχωρήσουμε έγκαιρα στη διαδικασία αποζημίωσης.

Μόλις διαπιστωθεί η υπαιτιότητα του ατυχήματος, ένας πραγματογνώμονας (λίστα εδώ) θα εκτιμήσει τη ζημιά. Με την έγκρισή του για τις επισκευές που απαιτούνται, καθώς και για το ποσό της αποζημίωσης, μπορείς να προχωρήσεις στην επισκευή του οχήματός σου.

Απαραίτητα Έγγραφα για την ολοκλήρωση της αποζημίωσης.

Εάν έχεις απευθυνθεί σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο τότε δεν χρειάζεται να κάνεις καμία διαδικασία διότι οι συνεννοήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εμάς και το συνεργείο.

Στην περίπτωση που δεν έχεις απευθυνθεί σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο θα ζητήσουμε να μας στείλεις  τα ακόλουθα έγγραφα στο [email protected]:

 •  Άδεια κυκλοφορίας.
 •  Ταυτότητα δικαιούχου
 •  Τιμολόγια ή αποδείξεις.

Πρόσθετα δικαιολογητικά

Εάν πρόκειται για συγκεκριμένες ζημιές, είναι πιθανό, ανάλογα με το είδος τους, να ζητήσουμε:

 • Αντίγραφο Δελτίου Συμβάντων από την Αστυνομία (Ολική & Μερική κλοπή, Τρομοκρατικές ενέργειες & Αναταραχές)
 • Αντίγραφο Δελτίου Συμβάντων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία (Πυρκαγιά)
 • Βεβαίωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Φυσικά Φαινόμενα)
 • Δελτίο συμβάντων Τροχαίας.