Skip links

IB Team: Ενδυναμώνοντας τα όνειρα, επιτυγχάνοντας στόχους!

Στην ΙΒ επενδύουμε στην καινοτομία με γερές βάσεις. Προωθούμε φρέσκιες ιδέες και προτάσεις -καμία φωνή δεν περισσεύει στην ομάδα μας-, πάντα όμως μέσα από το «φίλτρο» των πλέον έμπειρων συνεργατών μας και πάντα προς όφελος του τελικού αποδέκτη, δηλαδή εσάς.

Τα μέλη της ομάδας μας απολαμβάνουν ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, με πολλές ευκαιρίες ανέλιξης, κατάρτισης και προσωπικής ανάπτυξης. Όλοι μαζί προχωράμε, εξελισσόμαστε, προοδεύουμε.

Είμαστε ενωμένοι στην αποστολή μας να εξυπηρετήσουμε όσο καλύτερα γίνεται τον κλάδο της ασφάλισης!

Η Ομάδα

Οι ιδρυτές της Insurance Beat, με 30 χρόνια πορείας στον ασφαλιστικό κλάδο, πιστεύουν ότι η τεχνολογία πρέπει να συνδυάζεται με την τεχνογνωσία, η καινοτομία με την εμπειρία. Αυτά τα στοιχεία, μαζί, είναι που ανοίγουν το δρόμο για την επιτυχία.

Markos Katsoulakis

Markos Katsoulakis

Executive Director
Jason Katsoulakis

Jason Katsoulakis

Executive Director
Manolis Katsoulakis

Manolis Katsoulakis

Executive Director
Stathis Zirganos

Stathis Zirganos

Non-Executive Director
John Tsiantis

John Tsiantis

Non-Executive Director
Dr. Ioannis Mpantounas

Dr. Ioannis Mpantounas

Senior Actuarial Manager
Areti Karagkouni

Areti Karagkouni

Chief Underwriter
Grigoris Vassis

Grigoris Vassis

Financial Advisor
Giannis Christoulakis

Giannis Christoulakis

Accounting Manager
Dimos Thanasoulas

Dimos Thanasoulas

CTO /Chief Technology Officer
Vasilis Mpoukouvalas

Vasilis Mpoukouvalas

IT Partner
Spiros Papageorgiou

Spiros Papageorgiou

System Administration Manager
Stathis Vekiloglou

Stathis Vekiloglou

Head of Claims
Maria Kokodrouli

Maria Kokodrouli

Sales Representative Manager
Giorgos Sologanis

Giorgos Sologanis

Collections Manager
Kostas Zois

Kostas Zois

HR Manager
Anna Maria Kordoni

Anna Maria Kordoni

B2C - Supervising Senior

Στο δικό μας λεξικό

«Ασφαλίζω»

σημαίνει ακούω τις ανάγκες σου, καταγράφω τυχόν περιορισμούς σου, και εξασφαλίζω την καλύτερη δυνατή προστασία της υγείας και της περιουσίας σου.

«Εξυπηρετώ»

σημαίνει είμαι εκεί για σένα, όποτε με χρειαστείς, 24 ώρες τη μέρα, 365 μέρες το χρόνο.

«Αποζημιώνω»

σημαίνει καταβάλω άμεσα, χωρίς περιττές καθυστερήσεις, το ποσό που δικαιούσαι, ώστε να επιστρέψεις στη ροή της καθημερινότητάς σου το συντομότερο δυνατόν. 

«Επενδύω»

σημαίνει επιλέγω συνεργάτες με ήθος, αρχές και γνώσεις, τους προσφέρω εκπαίδευση, τεχνολογικό εξοπλισμό και κάθε άλλη εξυπηρέτηση για να κάνουν αποτελεσματικά τη δουλειά τους και να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες τους και τους ίδιους.

Στο δικό μας λεξικό

«Ασφαλίζω» σημαίνει ακούω τις ανάγκες σου, καταγράφω τυχόν περιορισμούς σου, και εξασφαλίζω την καλύτερη δυνατή προστασία της υγείας και της περιουσίας σου

«Εξυπηρετώ» σημαίνει είμαι εκεί για σένα, όποτε με χρειαστείς, 24 ώρες τη μέρα, 365 μέρες το χρόνο.

«Αποζημιώνω» σημαίνει καταβάλω άμεσα, χωρίς περιττές καθυστερήσεις, το ποσό που δικαιούσαι, ώστε να επιστρέψεις στη ροή της καθημερινότητάς σου το συντομότερο δυνατόν.

«Επενδύω» σημαίνει επιλέγω συνεργάτες με ήθος, αρχές και γνώσεις, τους προσφέρω εκπαίδευση, τεχνολογικό εξοπλισμό και κάθε άλλη εξυπηρέτηση για να κάνουν αποτελεσματικά τη δουλειά τους και να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες τους και τους ίδιους.

Δίκτυο & Εξυπηρέτηση Πωλήσεων

Στην Insurance Beat, το βασικό περιουσιακό μας στοιχείο είναι το δίκτυο συνεργατών μας. Εξελισσόμαστε μαζί τους, τους προσφέρουμε όλα τα εργαλεία για τη βελτίωση της καθημερινότητας και τη διευκόλυνση της εργασίας τους. Βρισκόμαστε στο πλάι τους ώστε να βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στο πλάι σας.

Επενδύουμε στην Τεχνολογία

Οι ιδρυτές της Insurance Beat, με 30 χρόνια πορείας στον ασφαλιστικό κλάδο, πιστεύουν ότι τεχνολογία αιχμής όχι μόνο απλουστεύει τις διαδικασίες και αυξάνει την παραγωγικότητα, αλλά ισχυροποιεί και τη σχέση εταιρείας-δικτύου. Η αξιοποίηση των ψηφιακών μέσων και της καινοτομίας σε συνδυασμό με την εμπειρία των στελεχών, είναι αυτά που ανοίγουν το δρόμο για την επιτυχία.

Aσφάλιση σημαίνει πρόληψη

Φροντίδα για το αύριο. Με την πρόληψη φροντίζουμε ώστε να μη μας συμβεί κάποιο απρόοπτο και με την ασφάλιση προετοιμαζόμαστε στην περίπτωση που αυτό τελικά συμβεί. Το ένα συμπληρώνει το άλλο, μαζί μας οχυρώνουν.

Μια ζωή χωρίς ανησυχίες σε δύο βήματα

Από την ανάγκη σας…

Κάθε οικογένεια αναζητά ασφάλεια και ηρεμία. Χρειάζεται μια ολοκληρωμένη κάλυψη για να διασφαλιστεί από απρόβλεπτες περιστάσεις που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την περιουσία της, θέματα υγείας ή ξαφνικές απώλειες. Κάθε οικογένεια χρειάζεται λύσεις που είναι αξιόπιστες, ευέλικτες και φιλικές προς τον προϋπολογισμό της. Κάθε οικογένεια αναζητά συμμάχους.

…στις υπηρεσίες μας

Η INSURANCE BEAT παρέχει προστασία και υποστήριξη στις πιο δύσκολες στιγμές κάθε οικογένειας. Προσφέρει τη σιγουριά ότι θα είμαστε δίπλα σε εσάς και τους αγαπημένους σας, όταν έχει μεγαλύτερη σημασία. Με άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε ανάγκη, χωρίς περιττή γραφειοκρατία. Είναι η δέσμευσή μας.