Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Στην Insurance Beat είμαστε λίγο διαφορετικοί. Μιλάμε τη δική μας γλώσσα. 

Στο «λεξικό» της Insurance Beat

«ασφαλίζω»

Σημαίνει συνδυάζω την ανάγκη σου με τις δυνατότητες της τσέπης σου έτσι ώστε να σου εξασφαλίσω την καλύτερη δυνατή προστασία της υγείας και της περιουσίας σου.

«εξυπηρετώ»

Σημαίνει είμαι εκεί για σένα, όποτε με χρειαστείς, σε ακούω προσεχτικά και σου εξηγώ με υπομονή, 24 ώρες τη μέρα, 365 μέρες το χρόνο, σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας και αν βρίσκεσαι.

«αποζημιώνω»

Σημαίνει καταβάλω αμέσως, χωρίς δεύτερη κουβέντα, το ποσό για το οποίο ασφαλίστηκες.

«επενδύω»

Σημαίνει επιλέγω συνεργάτες με ήθος, αρχές και γνώσεις, τους εκπαιδεύω και τους προσφέρω όλο τον τεχνολογικό εξοπλισμό που θα κάνει την συναλλαγή μεταξύ σας εύκολη και γρήγορη.

Δίκτυο Πωλήσεων & Εξυπηρέτηση

Δίκτυο Πωλήσεων & Εξυπηρέτηση

Οι ιδρυτές της Insurance Beat, με 30 χρόνια καριέρα στον ασφαλιστικό κλάδο, πιστεύουν ότι η εμπειρία όταν «παντρεύεται» με την σύγχρονη γνώση και τεχνολογία, είναι ανίκητη. Αυτή η λογική διαμορφώνει την επιλογή στελεχών, υπαλλήλων και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της εταιρείας.

Φυσικά, η ασφάλιση είναι και παραμένει ανθρωπιστικός θεσμός που γεννήθηκε μέσα από την έννοια της αλληλεγγύης και της φιλοσοφίας «όλοι για όλους». Για αυτό και ο καλύτερος αγγελιοφόρος της θα είναι πάντοτε ο άνθρωπος. Η Insurance Beat αναπτύσσεται πωλησιακά αποκλειστικά με αυτή τη φιλοσοφία, θεωρώντας τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές θεμέλιο της ασφαλιστικής λειτουργίας.

Το Δίκτυό Πωλήσεων της Insurance Beat αυτή τη στιγμή διαθέτει 1000 και πλέον πιστοποιημένους και πλήρως καταρτισμένους στις υπηρεσίες της εταιρείας Συνεργάτες σε όλη τη χώρα. Επιμορφώνονται συνεχώς και όπου και αν βρίσκονται είναι σε συνεχή επαφή με την έδρα μας προκειμένου να λαμβάνουν έγκυρη ενημέρωση και επανατροφοδότηση. 

Οι άνθρωποί μας είναι έτοιμοι να αφιερώσουν όσο χρόνο χρειαστεί προκειμένου να κατανοήσουν σε βάθος τις ανάγκες σας και να προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις. Πιστοί στο όραμα και τη φιλοσοφία της εταιρείας, δεν προσφέρουν απλά προϊόντα, αλλά αξίες ζωής. 

Επένδυση στην Τεχνολογία

Η κοινωνία μας πρόκειται σύντομα να βιώσει κοσμογονικές αλλαγές. Το δίκτυο 5G, το Internet of Things, η ρομποτική, η τεχνητή νοημοσύνη, θα μεταμορφώσουν την καθημερινότητα αν όχι τη δική μας, σίγουρα αυτή των παιδιών μας. 

Ο ασφαλιστικός κλάδος δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. 

Οι εξελίξεις στην ιατρική, στις κατασκευές, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στις επικοινωνίες, σύντομα θα καταστήσουν τα παραδοσιακά ασφαλιστικά προϊόντα πεπερασμένα. 

Στον κόσμο που αναδύεται, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. 

Εκτός από την ανάγκη του κόσμου για ασφάλεια και προστασία. 

Στο νέο αυτό περιβάλλον θα επιβιώσουν όσοι ξεχάσουν την πεπατημένη και κατευθυνθούν προς  τις νέες και θαυμαστές δυνατότητες που προσφέρουν οι τεχνολογικές εξελίξεις. Η Insurance Beat είναι ένας από αυτούς και το αποδεικνύει επενδύοντας συνεχώς σε νέα εργαλεία και υπηρεσίες, εκσυγχρονίζοντας τα μοντέλα λειτουργίας της και επεκτείνοντας την ψηφιακή της παρουσία. 

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι είναι από τις ελάχιστες εταιρείες στην ασφαλιστική αγορά που έχουν αναπτύξει in house IT team, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες πληροφορικής. 

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε πάνω και πέρα από τα παραδοσιακά προϊόντα υγείας και περιουσίας και να ανοίξουμε νέους δρόμους για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. 

Για αυτό στην Insurance Beat η επένδυση στην τεχνολογία είναι μονόδρομος και ο τομέας στον οποίο αφιερώνεται η πλειονότητα των πόρων της εταιρείας. 
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα και μάθετε περισσότερα για το τεχνολογικό υπόβαθρο της Ιnsurance Beat  συνομιλώντας με έναν από τους Συνεργάτες μας.

Επένδυση στην Τεχνολογία
Ασφαλίζω σημαίνει Προλαμβάνω

Ασφαλίζω σημαίνει Προλαμβάνω

Στη ζωή υπάρχουν πράγματα για τα οποία μπορούμε να είμαστε σίγουροι. 

Ένα από αυτά, είναι ότι η υγεία μας είναι κάτι που μεταβάλλεται. Δηλαδή αλλάζει κατά τη διάρκεια του βίου μας - συχνά δε αυτό συμβαίνει χωρίς προειδοποίηση, ακόμη και από τη μια μέρα στην άλλη…

Το ίδιο ισχύει και για την επαγγελματική ή περιουσιακή μας κατάσταση, μιας και τελικά, όλοι είμαστε ανυπεράσπιστοι μπροστά σε ατυχίες διαφόρων ειδών: ατυχήματα, λάθη, κακοτεχνίες, απάτες κ.ο.κ

Μια ματιά στα φυσικά φαινόμενα που έπληξαν τη χώρα μας τα τελευταία πέντε χρόνια, αποδεικνύει με τραγικό τρόπο, του λόγου το αληθές.  

Η μήπως όχι; 

Μήπως η ασφάλιση είναι η μόνη μας υπεράσπιση απέναντι στο απρόβλεπτο; Μήπως η πρόληψη είναι το μόνο εργαλείο για να αντιμετωπίσουμε το τυχαίο; 

Ευφυής ανθρώπινος μηχανισμός, η ασφάλιση μετρά δύο αιώνες ζωής και καταλαμβάνει συνεχώς ζωτικότερο ρόλο στην επίλυση παγκόσμιων κρίσεων, όπως αυτή της κλιματικής αλλαγής.

Γιατί λοιπόν να μην την αξιοποιήσετε; 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ελάτε σε επαφή με τους συνεργάτες της Insurance Beat για να ακούσετε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να θωρακίσετε τον εαυτό σας, την οικογένεια και τη περιουσία σας.